Kroket maar dan anders? Probeer deze vegetarische kroketten van pompoen en saffraan met een heerlijke paprika-hazelnootdip om in te dippen!
Benodigdheden
1 buisje saffraan
2½ blaadjes gelatine
500 g pompoen, in blokjes
150 ml sinaasappelsap
± 500 ml groentebouillon
50 g boter, in blokjes
50 g amandelmeel
125 g fijne bulgur
125 g wit sesamzaad
75 g bloem
4 eieren, losgeklopt
100 g paneermeel
arachide-olie, om in te frituren
paprikadip
2 geroosterde paprika’s (pot), uitgelekt, in stukken
50 g hazelnoten, geroosterd en fijngehakt
2 el salieblaadje, fijngesneden
rasp van ½ (bio)sinaasappelschil
Bereiding
Het recept ‘Pompoen-saffraankroket met paprika-hazelnootdip’ is afkomstig van delicious.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?