Deze steak tartare is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse keuken en de rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten!
Benodigdheden
60 ml sojasaus licht
¼ tl sesamolie
1½ el mirin
1 el sake
½ limoen sap
2 el korianderblad fijngesneden
2 cm gemberwortel vers, geschild, geraspt
1 teen knoflook fijngesneden
1 chilipeper rood, zonder zaad en fijngesneden
2 tl sesamzaad zwart
2 tl sesamzaad wit
500 g ossenhaas ragfijn gesneden
6 kwarteleidooiers
voor erbij: korianderkiemen of korianderblaadjes en shiso
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Steak tartare op z’n Aziatisch’ is afkomstig van Valli Little.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?